Zwarte Siemens TK53009 Surpresso Compact - Volautomaat Espressomachine

649,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Siemens TK53009 Surpresso Compact - Volautomaat Espressomachine

De Siemens TK53009 Surpresso Compact biedt hoogstaande espresso voor een voordelige prijs. Een model dat hier technisch gelijk aan is, werd dan ook in Juli 2016 verkozen tot Beste Koop door de Consumentenbond. Koffie en espresso maak je met één druk op de knop, van koffieboon tot de espresso of cappuccino zoals jij hem het liefst drinkt. Deze Siemens beschikt over een melkschuim- en heetwaterfunctie zodat je de ideale cappuccino kunt maken. Van de 250 gram koffiemolen is de maalgraad instelbaar en het Aroma-whirl-system Plus voor perfect italiaans aroma. De calc'n'clean-functie zorgt er daarnaast voor dat je gelijktijdig kunt ontkalken en reinigen in één functie. De TK53009 beschikt verder over een Single Portion Cleaning-functie voor optimale aroma en hygiëne, een volautomatisch spoelprogramma bij in- en uitschakelen, een uitneembare zetgroep en een uitneembare opvangschaal met afneembaar RVS opvangplateau. Kortom: een zeer compleet apparaat voor een aantrekkelijke prijs.

Flexibiliteit, wat je ook drinkt: Koffie-uitloopopening in hoogte verstelbaar.
Of je nu even pauze neemt om een klein kopje espresso of een flink glas latte macchiato te drinken, je kunt de hoogte van de uitloopopening perfect aanpassen aan de hoogte van de kop. Zelfs een 15 cm hoog macchiatoglas past gemakkelijk onder de koffie-uitloopopening. Geniet van pure perfectie tot in het kleinste detail - grenzeloos.

Automatisch uitschakelen van de stroomtoevoer: zeroEnergy Auto-off.
Met de steeds maar stijgende kosten voor energie wordt energiebesparende technologie steeds belangrijker. De zeroEnergy Auto-off functie schakelt het apparaat automatisch uit, na een vooraf ingestelde tijd en zorgt zo voor een efficiënte energiebesparing.

Perfecte hygiëne: dankzij de uitneembare zetgroep.
Met het oog op hygiënisch reinigen is de zetgroep van de volautomatische koffiemachine gemakkelijk te verwijderen en onder de kraan af te spoelen. Daarna plaats je de zetgroep weer terug. Je kunt dan snel weer gaan doen wat je eigenlijk wilde: het pure aroma van de fijnste koffiespecialiteiten proeven.

Iedere keer schoon water: singlePortion® Cleaning.
De eenvoudige singlePortion® Cleaning functie reinigt alle leidingen in je apparaat na elke kop koffie - zo wordt je koffie iedere keer met hygiënisch schoon water gezet. Perfectie tot in het kleinste detail voor het ultieme genot.

Laat jezelf langer genieten van heerlijke koffie: calc'nClean.
calc'nClean reinigt en ontkalkt tegelijkertijd. Met dit serviceprogramma wordt het schoonmaken van je apparaat wel heel gemakkelijk en optimaliseer je de levensduur ervan, zodat je nog langer van de uitzonderlijk lekkere koffie geniet.

Reiniging
De Siemens TK53009 is makkelijk schoon te houden dankzij het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma Calc'n'Clean. Hiernaast beschikt het apparaat over een volautomatisch spoelprogramma bij in- en uitschakelen. Indien nodig kan het apparaat dankzij de uitneembare zetgroep makkelijk handmatig worden gereinigd.

Technische informatie:

Algemene informatie:
Volautomatische bereiding van koffie en espresso met één druk op de knop
Hoogwaardig kegelmaalwerk van gehard staal
Koffiemolen met voorraadhouder (ca.250 g) voor verse koffiebonen: maalgraad instelbaar
Instelbare maalgraad
Passieve

Comfort / Zekerheid:
Melkschuim- en heetwaterfunctie
"Aroma-whirl-system Plus" voor perfect italiaans aroma
Inhoud kopje programmeerbaar
Koffieuitloop in hoogte verstelbaar

Reiniging:
calc'n'clean - gelijktijdig ontkalken en reinigen in één functie
Volautomatisch spoelprogramma bij in- en uitschakelen
Single Portion Cleaning functie voor optimale aroma en hygiëne
Uitneembare zetgroep
Uitneembare opvangschaal met afneembaar rvs opvangplateau

Technische specificaties:
Aansluitwaarde: 1400 Watt
Pompdruksysteem: 15 bar
Uitneembaar waterreservoir, netto inhoud ca. 1.8 liter
zeroEnergy Auto-Off: schakelt volledig uit na een ingestelde tijd (0 Watt verbruik): Automatische uitschakeling na vooraf ingestelde tijd

Toebehoren:
Optioneel toebehoren: waterfilterpatroon die kalkafzetting voorkomt
Optioneel toebehoren: reinigingstabletten (TZ60001), ontkalkingstabletten (TZ60002), CLARIS filter cartridge (TZ60003)