Melitta Caffeo Barista F830-102 T Smart Volautomaat Zwart

799,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Melitta Caffeo Barista F830-102 T Smart Volautomaat Zwart

Met de Melitta Barista T Smart espressomachine maak je je favoriete koffie via je smartphone. Deze espressomachine van Melitta met bonen kan 18 koffiespecialiteiten bereiden. Met de juiste koffiebonen en volgens het originele recept of volgens jouw persoonlijke creatie. Wordt jij met de Melitta Barista T Smart espressomachine een innovatieve barista in eigen huis.

Dankzij de Melitta Connect-app wordt koffie zetten nog leuker. Via deze app kan je op afstand eenvoudig alle koffiespecialiteiten maken. Maak zonder gedoe en vanaf de bank een espresso, cafe creme, cappuccino of een van de andere 18 keuzes voor koffie. Verder kun je in de app ook nog eens je eigen profiel opslaan en die van je familie zodat je altijd jouw favoriete kopje koffie kan zetten. Zet tot twee koffie en melksspecialiteiten tegelijkertijd en geniet elke dag van jouw favoriete kop koffie met de Melitta Barista T Smart espressomachine. Deze espressomachine van Melitta komt met een waterreservoir van 1,8 liter en twee bonenreservoirs van totaal 270 gram, zodat jij kan kiezen tussen twee soorten koffiebonen. Ook de koffiemolen is fluisterstil, zodat je in alle rust de espressomachine gewoon zijn gang kan laten gaan om de koffiebonen te malen in vijf verschillende standen. Goed om te weten: Het melkreservoir is verwijderbaar zodat deze ook makkelijk in de vaatwasser kan. Deze Melitta espressomachine heeft een ingebouwd reinigingssysteem en ontkalkingssysteem.
Onze specialist adviseert deze espressomachine voor:
Wanneer je vanaf de bank met je smartphone met één druk op de knop een melkbereiding wilt zoals een cappuccino en ook een brede keuze aan 18 soorten koffie belangrijk vindt.