Roestvrijstalen MELITTA CAFFEO PASSIONE SST Volautomatische espressomachine F540-100

429,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilverkleur/zwart Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen MELITTA CAFFEO PASSIONE SST Volautomatische espressomachine F540-100

Met de Melitta Caffeo Passione F54/0-100 espressomachine bepaal je zelf de sterkte en temperatuur van je koffie. Je kan bovendien in één enkele draai de koffiedosis aanpassen aan de door jou gewenste hoeveelheid. Het compacte formaat is een van de kleinste volautomaten ter wereld en neemt hierdoor weinig ruimte in op je aanrecht. De Melitta Caffeo Passione is uitgerust met de unieke voorzetfunctie: nog vòòr het eigenlijke koffiezetten begint, wordt de koffie met water overgoten zodat een maximum aan aroma's vrijkomen. Zet tot twee kopjes koffie tegelijkertijd dankzij de duo uitloop. De Melitta Caffeo Passione komt met een melkslangetje zodat de machine zelf automatisch melk kan opschuimen. Deze sterke melkopschuimer van de Melitta Caffeo Passione espressomachine zorgt voor gemakkelijke bereiding luchtig melkschuim en warme melk. De bonenreservoir heeft een capaciteit van 125 gram en een waterreservoir voor 1.2 liter water.

Ontdek meer met Melitta Companion App
De app bevat tips om meer uit je Melitta Caffeo Passione te halen. Zo vind je er meer informatie over perfecte koffie en stapsgewijze instructies om jou door de onderhoudsprogramma's heen te loodsen. En dankzij de diagnosetool kun je snel meer leren over de functionele status van je Melitta volautomatische koffiemachine.

Onze specialist adviseert deze Melitta Caffeo Passione espressomachine voor:
Wanneer je op zoek bent naar een Melitta Caffeo Passione espressomachine met een automatisch melkslangetje om heerlijke cappuccino te maken.