Siemens iQ500 TE651209RW koffiezetapparaat Vrijstaand Espressomachine Zwart, Titanium 1,7 l 2 kopjes

599,-
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Titanium Zwart-Titanium

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Siemens iQ500 TE651209RW koffiezetapparaat Vrijstaand Espressomachine Zwart, Titanium 1,7 l 2 kopjes

Deze Siemens EQ6 Plus s100 TE651209RW is een van de meest hoogstaande espresso volautomaten van Siemens. Deze espressomachine heeft een luxe display, maakt verschillende koffie specialiteiten met één druk op de knop, biedt de mogelijkheid om 2 kopjes tegelijk te zetten, bereidt de espresso met een constante zettemperatuur en beschikt over keramische maalschijven voor een extra lange levensduur van de koffiemachine. Daarnaast is het met de Siemens EQ6 Plus s100 TE651209RW mogelijk favorieten op de slaan zodat dat je iedere dag kunt genieten van jouw perfecte kop koffie. Onze specialist adviseert deze espressomachine voor: Iedereen die met veel gemak wilt experimenteren met koffie. Met deze machine kun je zelf de temperatuur, inhoud en melk afstemmen. Luxueus CoffeeSelect Display Aromatische koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereidt worden door het aanraken van de sensor velden. Sla je favorieten op Drink jij 's morgens altijd dezelfde koffiespecialiteit? Dan kun je deze makkelijk opslaan door de favorieten functie. Handig als je net wakker bent! AutoMilkClean Een compleet automatiche reiniging van de melktoevoer vanuit het geïntegreerde melkreservoir. Dit gebeurt na elke zetbeurt, wat zorgt voor de dagelijkse reining van het melkreservoir. Wel zo hygiënisch. Productkenmerken van de Siemens EQ6 espressomachines:

  • iAroma-systeem
  • Slimme voorbereiding en perfecte smaak door de unieke technologie van het iAroma-systeem. Dit systeem bestaat uit een combinatie van de keramische schijven, het volledig uitneembare zet systeem, een slimme waterpomp en intelligent verwarmingssysteem.
  • Eersteklas keramische maalwerk
  • Slijtvrij voor een lange levensduur. Het unieke design van het maalwerk garandeert maximale aroma-extractie uit elke boon.
  • Volledig uitneembaar zetsysteem
  • Het gepatenteerde zetsysteem verandert vers gemalen koffie en water in jouw persoonlijke keuze. Makkelijk te reinigen, doordat het zetsysteem volledig uitneembaar is.
  • Een slimme waterpomp
  • Zorgt voor de juiste druk en een optimale waterstroom door de gemalen koffie.
  • Intelligent verwarmingssysteem
  • Garandeert altijd de maximale aroma opname door de ideale, constante zettemperatuur.