Quickmill Quick Mill 820 - Pistonmachine - Rood

599,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Quickmill Quick Mill 820 - Pistonmachine - Rood

De Quick Mill 820: een compacte espressomachine van hoogwaardige kwaliteit met thermoblock en koperen leidingen. Door zijn thermoblock kan deze Quick Mill espressomachine jou binnen enkele minuten voorzien van een heerlijke espresso. Door zijn handige stoompijp kan deze Quick Mill 820 binnen 10 seconden stoom voor een cappuccino of latte produceren. Deze Quick Mill espressomachines worden al 40 jaar geproduceerd en staan bekend om zijn enorm lange levensduur. De Quick Mill 820 is uitgevoerd met een zware professionele filterdrager die zorgt voor constante temperatuur van de koffie.

Uiterlijk van de Quick Mill 820 espressomachine

De Quick Mill 820 heeft het iconische rechthoekige design. In vergelijking met de Quick Mill's die voor de rest van de wereld geproduceerd worden, hebben de Quick Mill's bestemd voor België en Nederland het logo van Quick Mill aan de voorzijde en is de luchtrooster aan de zijkant geplaatst. Uniek voor de Nederlands/Belgische ontwerp is het signaallampje aan de voorzijde, zoals afgebeeld op de onderstaande foto. Dit signaallampje geeft de indicatie dat de machine aan het opwarmen is.

De binnenkant van de Quick Mill 820 espressomachine

De Quick Mill is een espressomachine heeft een thermoblock dat uit een stuk gegoten is. Er wordt gebruikt gemaakt van koperen leidingen die ervoor zorgen dat er weinig kalkvorming is. Het voordeel van een thermoblock ten aanzien van een boiler is de opwarmtijd. Waar een boiler meer dan 15 minuten nodig heeft om op te warmen is de Quick Mill 820 met thermoblock binnen enkele minuten warm.

Binnenkant van de Quick Mill 820

Bij Van Pommeren koopt u alleen de Quick Mill 820 die is voorzien van een roestvast stalen (RVS) zetgroep adapter. Dit zorgt voor weinig onderhoud en dat het water niet in aanraking komt met aluminium.

Technische specificaties

Vermogen: 1080 Watt
Koperen thermoblok
Inhoud watercontainer: 1.8 liter
Maximale pompdruk: 16 Bar
Filterdrager: Massief messing met enkel en dubbel filterbakje
Garantie: 2 jaar
Stoompijp voor opschuimen van melk
Heet water via stoompijp
Warmhoutplaat aan de bovenzijde
Materiaal behuizing: kunststof (Rood)
Materiaal binnenwerk: koper
Materiaal filterhouder: Verchroomd brons

Afmetingen
Hoog: 33cm
Breed: 19cm
Diep: 22cm
Gewicht: 7 kilogram