Blauwe The Retro Family Plint Pure Retro Waterkoker 1.7 L Ice

74,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe The Retro Family Plint Pure Retro Waterkoker 1.7 L Ice

Met de PLINT Pure Retro Waterkoker 1.7 L Ice haal je een bijzondere vintage geïnspireerde waterkoker in huis met een waterketel look. Deze prachtige Deense waterkoker komt in een mooie retro blauwe kleur en zal een echte eyecatcher zijn in iedere keuken met zijn bijzondere uitstraling.
Temperatuurregeling Deze dubbelwandige waterkoker van PLINT komt met de mogelijkheid om de temperatuur van het water naar wens in te stellen. Je kunt de temperatuur instellen op 3 standen, namelijk 60º , 90º of 100º. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de stand op 60º in te stellen, de waterkoker verwarmd deze dan naar 100º en laat het vervolgens afkoelen tot 60º. Zo heb je jouw lekkere kopje thee altijd precies op de juiste temperatuur.
Dubbelwandig De PLINT Pure Retro Waterkoker heeft een inhoud van 1.7 liter en is dubbelwandig, daardoor functioneert het op dezelfde manier als een thermoskan. Zo blijft het gekookte water altijd lekker lang warm waardoor je langer van je thee kunt genieten. De binnenkant is gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrij staal, BPA vrij, zodat je er verzekerd van bent dat de waterkoker lang mee zal gaan.
Vintage waterkoker met moderne opties De PLINT Pure Retro Waterkoker 1.7 L Ice valt op door zijn bijzondere verschijning welke de look heeft van een oude waterketel. Op het eerste gezicht heeft de waterkoker een echte vintage uitstraling, maar komt met moderne opties zoals de knoppen aan de achterzijde van het mooi vormgegeven handvat. De PLINT waterkoker is een uniek item voor iedere keuken en is leuk te combineren met andere retro keukenartikelen van PLINT.

Materiaal:
Kunststof,  RVS
Maat:
L,  One size
Voorraad: