Antraciet-grijze Magimix Vertuo Plus Deluxe Titan Nespresso machine 11383

99,-
8 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs Roestvrijstaal Titaan Titan Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze Magimix Vertuo Plus Deluxe Titan Nespresso machine 11383

Met de Vertuo Plus Deluxe koffiemachine heb je de keuze uit vier kopggroottes, een grote kop koffie van 230 ml, een gran lungo van 150 ml, een dubbele espresso (80 ml) en een espresso (40 ml), allemaal met één druk op de knop.
Hiervoor gebruik je drie verschillende capsuleformaten: een grote capsule voor koffie, een medium voor gran lungo en dubbele espresso en een kleine voor espresso.

Ontdek het nieuwe bereidingssysteem met Centrifusion™-technologie van Nespresso. Je plaatst een capsule en sluit de hendel, waarna de capsule wordt geactiveerd tot 7.000 rotaties per minuut. De gemalen koffie wordt gemengd met water en produceert de perfecte crema voor een koffie van hoge kwaliteit, in verschillende kopgroottes. De machine levert een optimaal resultaat voor elke blend, doordat de code op elke capsule apart wordt uitgelezen en de bereiding daarop wordt afgesteld.

Bij de koffiemachine ontvang je een welkomstpakket met verschillende Nespresso Vertuo-capsules.

  • De Vertuo koffiemachines van Nespresso bieden een volledig assortiment aan koffiecapsules, van een intense espresso tot een grote kop koffie, allemaal met één druk op de knop en met een romige crema.
  • Verschillende kopgroottes: Eén Nespresso koffiemachine voor 4 kopgroottes: grote kop koffie, gran lungo, dubbele espresso en espresso, via 3 verschillende capsuleformaten.
  • Elke keer weer een perfect resultaat: Vers gezette koffie, met een natuurlijk gevormde crema en een volle koffiesmaak.
  • Gebruiksgemak en flexibiliteit: Eenvoudige bediening met één knop, opent en sluit elektronisch, het waterreservoir is draaibaar en de koffiecapsules worden automatisch uitgeworpen.
  • Elegant: Een groot waterreservoir, grote capsule-opvangbak en chromen details.
  • Duurzaamheid: Alle aluminium capsules die Nespresso inzamelt, worden gerecycled.