Grijze HG Nespresso® reinigingscups - 6 cups - voor een langere levensduur van de machine

12,03 10,41
12 Prijzen, De beste prijs bij Voordeeldrogisterij.nl


Merk:
HG
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze HG Nespresso® reinigingscups - 6 cups - voor een langere levensduur van de machine

HG Nespresso reinigingscups voor het reinigen van de Nespresso apparaat HG Nespresso® reinigingscups zijn speciaal ontwikkeld om de cuphouder van Nespresso machines te reinigen van aanslag. Hierdoor blijft de koffie lekker smaken en gaat het apparaat langer mee. Het met druk zetten van koffie zorgt voor aanslag van koffie en koffievet in de cuphouder en in het uitstroompijpje. Dit heeft een nadelig effect op de smaak en wordt erger naarmate de aanslag langer blijft zitten en verder ophoopt. HG Nespresso® reinigingscups rekenen snel en veilig af met deze aanslag.

  • Verwijdert grondig koffievet e.a. koffieaanslag
  • Zorgt voor het behoud van de koffiesmaak
  • Geschikt voor alle gangbare Nespresso® machines
  • Inhoud: 6 reinigingscups
Gebruik HG Nespresso reinigingscups
Open de capsuleklem en plaats de cup erin om het te reinigen. Plaats hierna een grote mok onder de koffie-uitloop. Druk vervolgens op de knop voor een grote kop koffie.
Verwijder de lege reinigingscup en wacht 60 seconden voor een goede inwerking van de reiniger. Vervolgens de machine 2 keer goed doorspoelen zonder een koffiecup. HG Doet wat het belooft!
HG biedt een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Maat:
6
Materiaal:
NULL
Voorraad: