Roestvrijstalen Lelit pl82t professionele espressomachine / pistonmachine met ingebouwde bonenmaler en Lelit LCC controlepaneel

999,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Lelit pl82t professionele espressomachine / pistonmachine met ingebouwde bonenmaler en Lelit LCC controlepaneel

  • Alleen voor koffieliefhebbers – Lelit PL82T is bedoeld en vervaardigd voor echte koffieliefhebbers, die weten dat een perfecte espresso zorg, aandacht en toewijding vereist is.
  • Espresso en cappuccino zoals op de bar – alleen de vers gemalen koffie kan in een espresso het aroma, de crèma en de smaak van de echte espressos van de bar concentreren. Met behulp van de geïntegreerde koffiemolen en de multifunctionele stoomsproeier maakt de Lelit PL82T perfecte espresso te verkrijgen, de juiste melkschuim voor fantastische cappuccino mogelijk om warm water voor Americano, thee en kruidenthee ter beschikking te hebben.
  • Koffiemolen – de geïntegreerde koffiemolen met een diameter van 38 mm maakt een micrometrische regeling van het malen mogelijk.
  • Geborsteld roestvrij stalen behuizing – volledig van roestvrij staal, een onverwoestbaar materiaal dat de duurzaamheid van het product garandeert.
  • Compleet in Italië gemaakt – alle koffiezetapparaten van Lelit zijn vervaardigd in Italië met technologie en professionele componenten voor bar.
  • Technische kenmerken – manometer met achtergrondverlichting voor koffiedruk. LCD-display met hoge resolutie. Multidirectionele, professionele stoomsproeier. Afneembare lekbak met rooster, van roestvrij staal.