Rode Mr Taylor MR. TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

15,95
De beste prijs bij bol.com


Categorieën:
Kleur:
Rood

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Mr Taylor MR. TAYLOR Biologische Snelontkalker - 5 keer ontkalken

Mr. Taylor biologische snelontkalker is een duurzaam, eerlijk en biologisch product op basis van natuurlijke zuren en geschikt voor alle type en merken koffiemachines. Met Mr. Taylor geniet u elke dag weer van het perfecte kopje koffie.

Het ontkalken van uw koffiemachine is belangrijk om het apparaat in optimale conditie te houden. Maar ook om koffie te zetten met de juiste temperatuur, het perfecte goudbruine schuimlaagje en een smaak die bij goede koffie hoort.

Voor alle type en merken koffiemachines
Ontkalken is eenvoudig en simpel. U vult het waterreservoir met 50ml van Mr. Taylor biologische snelontkalker en vult dit aan met schoon water tot de maximale streep. U kunt gewoon de instructies van uw eigen koffiemachine volgen. Dit product is universeel en voor alle type en merken koffiemachines te gebruiken.

Mr. Taylor biologische snelontkalker heeft een rode vloeistof. Aan deze rode kleur kunt u gemakkelijk zien of uw koffiemachine goed schoon is. Heeft het water nog een rode gloed? Dan moet u nogmaals spoelen. Daarnaast kunt u aan de kleur zien hoeveel kalk de vloeistof nog kan opnemen. Zodra de vloeistof geel wordt, is de maximale opname van kalk bereikt.

Zeer krachtig
Dit flesje is goed voor vijf ontkalkingsbeurten. Echter kan de vloeistof meer kalk opnemen dan in één ontkalkingsbeurt. U kunt de verdunde vloeistof na het ontkalken prima opvangen en nogmaals gebruiken. Laboratoriumtesten bewijzen dat Mr. Taylor als beste uit de ontkalkingstest komt. Nieuwsgierig? Bekijk hier de video: