Roestvrijstalen Team-Kalorik KALORIK TKG JK 1040 Draadloze elektrische waterkoker in glas (360°)

71,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Team-Kalorik KALORIK TKG JK 1040 Draadloze elektrische waterkoker in glas (360°)

Geniet u ook elke ochtend van een lekker kopje warme thee of koffie? Maak uw ochtend nog aangenamer met de Team Kalorique glazen waterkoker. Onze waterkoker maakt tot 8 kopjes per keer! Dus je hebt genoeg voor de hele familie. Dankzij de praktische 360° draaibare voet is de waterkoker zeer gemakkelijk te gebruiken. Voor zowel links- als rechtshandigen! Om uw handen te beschermen tegen kokend water, is het handvat hitte-isolerend. Bovendien is de waterkoker gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas. Dit glas is duurzaam, moeilijk te breken en vlekvrij. Met droogkookbeveiliging en oververhittingsbeveiliging garanderen wij een veilig gebruik.

8 kopjes in één keer

Met de Team Kalorique waterkoker zet u in één keer thee of koffie voor het hele gezin. De waterkoker heeft een inhoud van 1,7 liter. Dat is goed voor 7/8 kopjes! De thermostaat is zeer krachtig met 2200W. Zo zet u in 5 minuten een heerlijk kopje thee of koffie voor iedereen.

360° draaibare basis

Om het gebruiksgemak te verhogen,heeft de waterkoker een 360° draaibare voet. Hierdoor is de waterkoker geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Echt mooi! Het handvat is ook geïsoleerd tegen de hitte. Zo brandt u nooit uw handen aan de hete ketel.

LED

De Team Kalorik waterkoker is uitgerust met LED's, die als indicatie dienen. De LED's geven aan wanneer de waterkoker is ingeschakeld. Dit geeft de waterkoker een aangename en moderne uitstraling. De LED's gaan uit als de waterkoker klaar is. Extra praktisch, u kunt altijd zien wanneer het water gekookt heeft.