Illy Home Y5 Milk Iperespresso - Koffiecupmachine - Zwart

224,25
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Illy Home Y5 Milk Iperespresso - Koffiecupmachine - Zwart

Y5 Milk Iperespresso: de combinatie van koffie en melk biedt de mogelijkheid om eindeloos te variëren. Een geïntegreerd melkreservoir, strak design en uiterst functionele vormgeving zorgen we voor dat de Y5 de grenzen van het koffie bereiden verlegt.
Koffie en melk maken samen talrijke, smakelijke combinaties: van espresso of een lungo, tot een romige warme melk of latte macchiato, tot de magie van de cappuccino of het gemak van heet water voor (kruiden)thee.
Y5 Milk is de eerste illy Iperespresso machine met de functie, voor de bereiding van 6 dranken met één enkele aanraking. De volledige bediening vanaf de voorkant, de compacte afmeringen en het uitneembare melkreservoir voor het bewaren van de melk in de koelkast, maken deze machine zeer functioneel en compleet. U hoeft alleen de iconen op het glas licht aan te raken om de gewenste drank te kiezen. De hoeveelheid van de bereidingen is programmeerbaar en de kopjeshouder is in hoogte verstelbaar om plaats te maken voor alle soorten kopjes.