Morphy Richards Accents 162009EE - Koffiezetapparaat - Rood

91,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Morphy Richards Accents 162009EE - Koffiezetapparaat - Rood

Nieuw in de wereld van koffie. Al het goede van handmatig opgieten van koffie en het gemak van een programmeerbare koffiemachine, in één uniek apparaat. De speciale koffiemachine van Morphy Richards is perfect voor mensen die willen genieten van de ware smaak van koffie, maar dit wel snel en gemakkelijk willen.

De smaak van versgezette koffie
Deze koffiemachine zorgt ervoor, dat het water heel gelijkmatig over het unieke cup-cake-filter wordt verdeeld. Hierdoor ontstaat de unieke smaak. Door het speciale, herbruikbare cup-cake-filter komt de heerlijke geur en smaak van versgezette koffie volledig tot z'n recht. Door de meer gelijkmatige verdeling van het water over het filter gaat er niets van het aroma en de smaak verloren. De bittere smaak, die kan ontstaan bij traditionele koffiefilters wordt vermeden. De manier van het opgieten van het water op de koffie door een Barista is een werkwijze die door deze koffiemachine wordt gedaan. Een uniek proces want eerst wordt een kleine hoeveelheid water over de koffie gegoten. Hierdoor krijgt de koffie de tijd om het aroma af te geven. Pas na enkele minuten wordt de rest van het water over het herbruikbare filter verdeeld.

Lekker wakker worden met verse koffie
Dit is eenvoudig in te stellen met de programmeerbare timer. Ook handig, u kunt zelf de smaakintensiteit van uw koffie instellen. Met een inhoud van maar liefst 1,8 liter kunt u maximaal 12 kopjes in één keer zetten. De warmhoud-functie houdt uw koffie vers en op temperatuur voor maximaal 25 minuten. Zo heeft u altijd een gegarandeerd vers kopje koffie.
Schoonmaken is kinderspel met de speciale "Deep clean" functie op de koffiemachine.

Geef uw keuken een luxe uitstraling met de keukenproducten uit de serie "Accents". Verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en RVS.