Siemens TI30A209RW Vrijstaand Volledig automatisch Espressomachine 1.4l 1kopjes Zwart koffiezetappar

319,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Bestsellers EU


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Diverse kleuren

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Siemens TI30A209RW Vrijstaand Volledig automatisch Espressomachine 1.4l 1kopjes Zwart koffiezetappar

Met de Siemens EQ3 s100TI30A209RW espresomachine zet je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie. Deze volautomatische espressomachine behoort tot de EQ3 serie, de Siemens’ nieuwste lijn instapmodellen. Hij is uitgerust met een innovatief verwarmingssysteem zodat de koffie altijd op dezelfde ideale zettemperatuur wordt bereidt. Ook de keramische maalschijven halen het maximale aroma uit iedere koffieboon en zorgen voor een extra lange levensduur van de koffiebonenmachine. Daarnaast beschikt de Siemens EQ3 s100 TI30A209R over een innovatief melksysteem, waar je geen melkcontainer voor nodig hebt maar direct de melk in je kopje schuimt. Zo geniet je elke dag weer van de perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato.
Productvoordelen: Bevat dezelfde basis als Siemens meest high end apparaat waardoor je kunt rekenen op een constante zettemperatuur en een krachtige pompdruk van 15 bar Eenvoudig schoon te maken en onderhouden door uitneembare zetgroep Extra lange levensduur met keramische maalschijven Innovatieve melkschuimer waardoor je geen losse melkcontainer nodig hebt
Onze specialist adviseert deze espressomachine voor: Iedereen die met één druk op de knop wilt genieten van een heerlijk kop koffie of cappuccino. Bovendien zijn de EQ3 modellen klein van formaat waardoor ze bijvoorbeeld goed passen in huishoudens met een kleinere keuken.
Goed om te weten Deze volautomaat heeft geen mogelijkheid tot het opslaan van koffieprofielen zoals bij de Siemens EQ6 serie.
Productkenmerken van de Siemens EQ3 espressomachines: iAroma-systeem Slimme voorbereiding en perfecte smaak door de unieke technologie van het iAroma-systeem. Dit systeem bestaat uit een combinatie van de keramische schijven, het volledig uitneembare zet systeem, een slimme waterpomp en intelligent verwarmingssysteem.
Eersteklas keramische maalwerk Slijtvrij voor een lange levensduur. Het unieke design van het maalwerk garandeert maximale aroma-extractie uit elke boon.
Volledig uitneembaar zetsysteem Het gepatenteerde zetsysteem verandert vers gemalen koffie en water in jouw persoonlijke keuze. Makkelijk te reinigen, doordat het zetsysteem volledig uitneembaar is.
Een slimme waterpomp Zorgt voor de juiste druk en een optimale waterstroom door de gemalen koffie.
Intelligent verwarmingssysteem Garandeert altijd de maximale aroma opname door de ideale, constante zettemperatuur.
Koffiespecialiteiten met één druk op de knop De Siemens EQ3 s100 TI30A209R heeft een gemakkelijk display met een aparte knop voor alle verschillende koffiespecialiteiten. Zo ben je klaar met een simpele druk op de knop.
Innovatief melkschuim-systeem Uniek aan de EQ3 is de innovatieve melkschuimer. Waar je bij veel espressomachines een losse melkcontainer hebt, is dit bij dit apparaat niet nodig. Je hoeft simpelweg een laagje melk in een kopje te doen, de stoompijp soepel het kopje in te trekken en één keer op de knop te drukken. Hij schuimt de melk automatisch en de koffie wordt gelijk toegevoegd. Wel zo makkelijk, zeker gezien het feit dat de stoompijp makkelijk in de vaatwasser kan.
Overige specificaties op een rijtje: Koffie uitloop en melkopschuimer in hoogte te verstellen: zelfs 15cm hoge Latte Macchiato glazen passen er onder Mogelijkheid tot uitbreiding met een BRITA Intenza waterfilter: Verbetert de koffiesmaak en verhoogt de levensduur van het apparaat 15.000 koppen garantie: Constant de hoogste kwaliteit, van de eerste tot de 15.000e kop (geldig bij niet-commercieel gebruik en binnen 24 maanden) Afneembaar waterreservoir (1.4 liter inhoud) Uitneembare zetgroep: eenvoudig en hygiënisch te reinigen onder de kraan Volautomatisch spoelprogramma bij in- en uitschakelen Melkschuimer eenvoudig afneembaar en vaatwasbestendig Lekschaal en koffiedikreservoir uitneembaar en vaatwasbestendig Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma Bonenreservoir met aroma deksel (250 gram) Instelbare maalgraad Displaytaal instelbaar Kabellengte: 1 m Aansluitwaarde: 1300 Watt