Siemens EQ300 TI351209RW - Espressomachine - Zwart/Zilver

399,-
7 Prijzen, De beste prijs bij Bestsellers EU


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Diverse kleuren Zilver Matzwart,Zilver

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Siemens EQ300 TI351209RW - Espressomachine - Zwart/Zilver

Met de Siemens EQ.300 TI351209RW espressomachine zet je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie door de One Touch functie. Deze volautomatische espressomachine behoort tot de EQ3 serie, dit is de nieuwste lijn aan instapmodellen van Siemens. Deze koffiemachine heeft een verwarmingssysteem wat ervoor zorgt dat je koffie altijd op dezelfde ideale zettemperatuur voor je wordt bereidt. Daarnaast heeft de Siemens EQ.300 TI351209RWkeramische maalschijven die het maximale aroma uit iedere koffieboon halen en ook nog eens ervoor zorgen dat de koffiemachine extra lang meegaat. Deze espressomachine heeft ook een innovatief melksysteem, waar je geen melkcontainer voor nodig hebt maar direct de melk in je kopje schuimt. Zo geniet je elke dag weer de perfecte espresso, cappuccino of latte macchiato die de Siemens EQ.300 TI351209RWvoor je maakt.

Voordelen van de Siemens EQ.300 TI351209RW: ✅ OneTouch functie: Welke koffie je ook wilt, met slechts één druk op de knop kun je alle melk- en koffiecombinaties zetten.

✅ CoffeeDirect: met één enkele druk op een knop wordt er volledig automatisch een cappuccino met mooi opgeschuimde melk voor je gezet.

✅ CeramDrive: De hoogwaardige kwaliteits maalschijven zijn gemaakt van slijtvrij keramiek, wat zorgt voor een extra lange levensduur. ✅ Innovatieve melkschuimer waardoor je geen losse melkcontainer nodig hebt Goed om te weten: ❕Deze volautomaat heeft geen mogelijkheid tot het opslaan van koffieprofielen zoals bij de Siemens EQ6 serie.
Productkenmerken van de Siemens EQ.300 TI351209RW Espressomachine : iAroma-systeem Slimme voorbereiding en perfecte smaak door de unieke technologie van het iAroma-systeem. Dit systeem bestaat uit een combinatie van de keramische schijven, het volledig uitneembare zet systeem, een slimme waterpomp en intelligent verwarmingssysteem.

MilkPerfect-systeem Waar je bij veel espressomachines een losse melkcontainer hebt, is dit bij dit apparaat niet nodig. Dankzij het innovatieve melkschuim-systeem schuimt de melk in je kopje automatisch op, zodat er een perfecte schuimkrans gevormd wordt. Je hoeft simpelweg een laagje melk in een kopje te doen, de stoompijp soepel het kopje in te trekken en één keer op de knop te drukken. Koffiespecialiteiten met één druk op de knop De Siemens EQ.300 TI351209RW heeft een gemakkelijke display met een aparte knop voor alle verschillende koffiespecialiteiten, het maakt niet uit of het espresso, cappuccino of latte macchiato is

Prestatie

  • De slimme waterpomp zorgt voor de juiste druk en een optimale waterstroom door de gemalen koffie.
  • Het keramische maalwerk heeft een lange levensduur en haalt het maximale aroma uit iedere boon.
  • Het intelligente verwarmingssysteem garandeert altijd de maximale aroma opname door de ideale, constante zettemperatuur.
  • Minimale opwarmtijd: de snelste eerste kop.
Reiniging en onderhoud
  • Verwijderbare brouweenheid.
  • Automatisch spoelprogramma bij het in- en uitschakelen.
  • Het reinigen van de melkschuimer is makkelijk te verwijderen en vaatwasserbestendig.
  • Uitneembare druppelschaal met koffiedik-reservoir.
  • Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma (combineerbaar via calc'n clean).