DeLonghi De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T – Volautomatische espressomachine - Titanium

493,35
6 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Roestvrijstaal Titanium

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over DeLonghi De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T – Volautomatische espressomachine - Titanium

Met de De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T volautomatische espressomachine haal je een combinatie van gebruikersgemak en design in huis. De De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T beschikt over een 3,5" full touch kleuren bedieningspaneel, waarmee je met één druk op de knop heeft jouw favoriete drankje zet. De De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T espressomachine heeft een bonenreservoir van 300 gram, een waterinhoud van 1,8 liter en kun je twee kopjes koffie of Espresso tegelijkertijd zetten. Geniet van een breed scala aan traditionele koffies met slechts één druk op de knop: Espresso, koffie, Long, Cappuccino, Latte Macchiato, hele koffiepot en warme melk. Dit is allemaal mogelijk dankzij het gepatenteerde LatteCrema Hot Technology van De'Longhi. Begin jouw dag Perfetto met De'Longhi. Goed om te weten:

  • Dankzij de LatteCrema Hot Technology van De’Longhi geniet je altijd van perfect romig melkschuim naar jouw smaak met microbubbels, ook met plantaardige dranken zoals havermelk.
  • De De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T espressomachine is uitgerust met drie gebruikersprofielen. Via de Coffee Link App stel je jouw gebruikersprofielen in, creëer je nieuwe drankjes en vind je alle mogelijke informatie over het onderhoud van jouw volautomaat.
  • De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T espressomachine heeft allerlei koffierecepten zoals Espresso, Lungo, Doppio+, Flat White en Espresso Macchiato.
  • De De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T heeft een roestvrijstalen behuizing en is verder voorzien van een geïntegreerde duurzame conische en metalen maalmolen met 13 maalstanden. Door het grote dubbelwandige bonenreservoir van 300 gram blijft de koffiearoma beter behouden.
  • Er kunnen twee kopjes koffie of Espresso gezet worden met slechts één maling en de uitloopopeningen zijn instelbaar van 84 tot 135 mm hoogte.
  • Stel na eerste gebruik de waterhardheid in. Dit is van invloed op het ontkalkingsproces van de koffiemachine. Lees hiervoor de handleiding.
  • Het is zeer belangrijk om je De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T volautomaat op tijd te ontkalken want gebrek aan ontkalking veroorzaakt problemen in volautomaten. Het laat je koffie niet alleen slechter smaken, het kan je machine ook verstoppen van binnen. Ontkalken kan gemakkelijk en veilig met de Eco Decalk ontkalker van De’Longhi. Zo houd je jouw apparaat in optimale conditie en blijf je de smaak van jouw perfecte kop koffie behouden.
Waarom voor De'Longhi kiezen?
  • Maak gebruik van Service aan Huis van De'Longhi
  • Makkelijk in onderhoud
  • Laat je inspireren om alles uit je koffie te halen met de Coffee Lounge
  • De'Longhi is nummer 1 in Volautomatische espressomachines