Aerobie Aeropress Coffee Maker + Bristot 100% Arabica gemalen koffie 250gr

50,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Aerobie Aeropress Coffee Maker + Bristot 100% Arabica gemalen koffie 250gr

De nieuwste Aeropress Coffee Maker met de Bristot 100% Arabica gemalen koffie 250gr

Met de Aeropress maak je, waar je maar wilt in een handomdraai heerlijk versgezette slow coffee, filterkoffie. Ideaal dus voor onderweg, om mee te nemen op vakantie of op de camping. Eenvoudig in gebruik en simpel schoon te maken.
Het is een eenvoudige manier om heerlijke slow koffie te bereiden, plaats de Aeropress met filterpapier op je mok, doe de gemalen koffie in de trechter en giet er heet water bij, roer met de roerspatel de koffie en het water goed door elkaar en duw de trechter, het bovenste deel van de Press, naar beneden.
De Aeropress wordt geleverd met de volgende accessoires: een trechter, een filterhouder, een maatschep, een roerspatel en uiteraard de benodigde filters.

Bristot Diamante 100% Arabica gemalen koffie is een blend van de Braziliaanse Alta Mogiana, geselecteerde Guatemala Huehuetenango arabica en Colombia Huila gecombineerd met de pittige India Plantation arabica om een blend van superieure kwaliteit te verkrijgen. Het resultaat is een geurig koffie, met chocolade, citroen en fruitige ondertoon. Een intens koffiemoment van plezier en emoties.