Occaffe O'ccaffè - Espresso Clasicco Professional | Italiaanse koffiebonen | Barista kwaliteit | 3 x 1 kg

18,70
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Occaffe O'ccaffè - Espresso Clasicco Professional | Italiaanse koffiebonen | Barista kwaliteit | 3 x 1 kg

Espresso Classico Professional heeft een onderscheidend aroma en een sterke smaak van amandel. Met zijn langdurige crèmelaag volgt hij de beste espressotraditie. Geproduceerd in Italie.
Origine bonen:
India · Vietnam · Brazilië

Samenstelling: Robusta · Arabica

Roasting: Medium Inhoud: 1 kg.

INTENSITEIT 6/7

De beste koffiebonen rechtstreeks uit Italie.

Het geheim van onze uitmuntende koffie ?

  • Zorgvuldige inkoop van alleen de beste bonen op de markt.
  • Kleinschalige branderij met een grote passie voor koffie.
  • Langzaam 17-20 min roosteren bij een temperatuur van 220 ° C voorkomt zuur en bitterheid.
  • Wij laten onze koffie tot wel 72 uur rusten in aroma silo's voor een extra volle smaak.
  • Verfijnde traditionele blend welke van generatie tot generatie doorgegeven is.
Het verhaal van O'CCAFFE Begin jaren tachtig bracht de grote liefde voor koffie de gebroeders Vivenzio, op een idee. Waarom niet zelf de perfecte koffie branden en samenstellen? Dat was het begin van koffiebranderij Italvi, gelegen ten zuiden van Rome. Op zoek naar de perfecte koffiemelange reisden de gebroeders de wereld rond, vonden inspiratie en verfijnden de receptuur tot een unieke blend. De gebroeders Vivenzio hebben hebben hun branderij, vakmanschap en liefde voor koffietraditie doorgegeven aan de tweede generatie welke nu het familiebedrijf runnen. Het resultaat hiervan kunt u nu in uw handen houden: een uitzonderlijke Italiaanse koffie, die we zelf graag drinken. De koffiebonen Om de perfecte smaak te creëren zijn de samenstelling en de kwaliteit van de koffiebonen van groot belang. Zo komen onze koffiebonen uit landen die bekend staan om hun constante uitmuntende kwaliteit. Dit is de basis van de heerlijke kop koffie die u zult proeven. Het branden Aroma is een vluchtig wezen. Het ontvouwt zich pas volledig als het voorzichtig behandeld wordt. Onze tientallen jaren ervaring leert dat het een enorm verschil maakt of koffiebonen drie minuten bij 500 ° C worden geroosterd, of 17-20 minuten zachtjes bij 220 ° C. Het verschil lijkt in het begin misschien niet zo groot, maar de smaak spreekt voor zich. Door het langzame roosteren in de trommel, zonder toevoegingen zoals water en smaakstoffen, creëren we een koffie met minder bitterheid, die tot in de kern wordt geroosterd. Vervolgens laten we deze één tot drie dagen in aromasilo’s rusten alvorens de koffiebonen te verpakken. Dit is het belangrijkste dat we door de jaren heen hebben geleerd: alleen geduld helpt om de volle kracht van de koffie te ontplooien.