L'OR Espresso Ristretto Koffiecups - 10 x 20 cups - voordeelpak - 200 koffiecups

69,90
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over L'OR Espresso Ristretto Koffiecups - 10 x 20 cups - voordeelpak - 200 koffiecups

De weloverwogen Ristretto verblindt de zintuigen met zijn expressief fris karakter en krachtig kruidig aroma. Een ideale ristretto melange met een intense en onvergetelijke ervaring.

  • Smaakintensiteit 11 (schaal 01-12)
  • 100% Arabica bonen
  • Afkomstig van een UTZ gecertificeerde koffieplantage
  • Te gebruiken in L'OR Barista en Nespresso®* koffiemachines
**Merk van een derde partij die niet verbonden is met Jacobs Douwe Egberts.

Aluminium Capsules
L’OR-capsules zijn gemaakt van aluminium, omdat dit materiaal zich leent om de perfecte kwaliteit koffie te waarborgen. Het beschermt de koffie in de capsule tegen licht en zuurstof, waardoor de koffie-aroma’s optimaal behouden blijven. Daarbij is aluminium oneindig recyclebaar.
Voor het recyclen van de koffiecapsules bestaan twee opties: je kunt de capsules via het online TerraCycle-programma, maar ook fysiek bij jouw lokale Blokker-filiaal inleveren.

L'OR
L'OR is een koffiemerk van Franse origine dat letterlijk 'goud' betekent. Elke kopje L'OR koffie is een unieke ervaring: een moment van puur genot. Door de perfecte balans tussen milde en krachtige smaken, geniet je van intense en verfijnde aroma's van de exclusief geselecteerde L'OR koffiebonen. Zo creëer je een ultieme koffie ervaring die al je zintuigen prikkelt. Ontdek de L’OR gouden standaard met de koffiecapsules of koffiebonen van L'OR.

L’OR, ga voor niets minder dan goud.