Zwarte Facile® Luxe Set Handmatige koffiemolen Keramische koffiebonen koffiemaler bonenmaler Inclusief Glazen opbergpot, Lepel & Schoonmaakkwast - Levenslang Garantie

34,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart Zwart,Glas (doorzichtig),Keramische Glas Doorzichtig keramische

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Facile® Luxe Set Handmatige koffiemolen Keramische koffiebonen koffiemaler bonenmaler Inclusief Glazen opbergpot, Lepel & Schoonmaakkwast - Levenslang Garantie

• De basis van de Facile® molen is bedekt met rubber dat voorkomt dat de molen beweegt wanneer het wordt gemalen. De hoogwaardige keramische afsluiting heeft een antibacteriële eigenschap waardoor u de koffie langer vers houdt.

• De molen kan worden afgesteld naar uw wens, van fijn tot grof!

• Afgezien van het handmatig malen van koffie, kan het ook gebruikt worden voor het bewaren van koffiepoeder en u kunt de reinigingsborstel gebruiken om de molen te reiniger.

• De handmatige koffiemolen kan eenvoudig worden opgesplitst in kleine onderdelen. U kunt het reinigingsborsteltje gebruiken om ze afzonderlijk schoon te maken met water.

• De koffiemolen is gemaakt van duurzaam gerecycled plastic, waardoor u een steentje bijdraagt aan het verminderen van ecologische voetafdruk.

• U kunt deze set ook als cadeau geven aan een koffieliefhebber / liefhebster

Deze luxe set bevat:
✓Handmatige koffiemaler
✓Extra glazen bakje (bewaren van koffiebonen of koffiepoeder)
✓Reinigingsborstel
✓Koffieschep