Een koffiezetapparaat als eyecatcher in je keuken

Een koffiezetapparaat als eyecatcher in je keuken

Van een lekkere kop koffie geniet je op elk moment van de dag. Je verwent voor 100% je smaakpapillen. Maar het oog wil ook wat! Waarom zou je je tevreden stellen met een doorsnee koffieapparaat als er heel wat trendy, leuke en aparte koffieapparaten bestaan?

De keukentrends zijn hier duidelijk over: het moet niet enkel functioneel, het moet ook stijlvol zijn.

 

Puur design

Bekijk bijvoorbeeld eens de koffiezetmachine Ratio. Dit is een klasse ontwerp van Clive. Het is een pareltje onder de keukenaccessoires. Je krijgt een zilverkleurig apparaat, gecombineerd met hoogwaardig walnoothout en veel glas.

 

Stoer en opvallend

Heb je het liever met een leuke twist en wat stoerder? Kijk dan eens naar de Braun Aromamaster KF20. Dit ontwerp is te verkrijgen in diverse opvallende kleuren. Het design zweeft ergens tussen stoer, vintage en futuristisch.

 

Zuivere lijnen

Meer minimalisme dan bij de Scenti Presso vind je niet. Deze is niet alleen een eyecatcher in je keuken, maar je kunt er ook nog een show bijgeven hoe je de koffie dient te maken. Succes verzekerd!

 

Architectuur in je keuken?

Wat denk je van deze heel bijzondere Cascade coffee maker? Sommigen beweren dat het ontwerp van deze machine gebaseerd is op het welbekende Waterfall House van Frank Lloyd Wright. Of dit juist is of niet, de watervallen optimaliseren de smaak van je koffie. Bovendien kun je er gegarandeerd mee uitpakken in je keuken! Keukenaccessoires zoals deze zouden ze meer moeten ontwerpen!

 

Een auto in je keuken?

En wat dacht je van deze: de Barista Beetle? Het is een ontwerp van Jamim Koo, gebaseerd op de Volkswagen Kever. Het is een eigenzinnige machine, te verkrijgen in verschillende kleuren. Koffie en een auto: twee zaken die we niet willen missen in ons leven?

 

Koffie met beton

Ben je op zoek naar een echt stoer koffiezetapparaat? Lavazza heeft er een: de Concrete Coffee maker. Dit is een nooit eerder gezien keukenapparaat dat er gewoon staat. Het verovert automatisch een plaats op je keukenkast en alle ogen zijn naar hem gericht.

 

Veranderen bijzondere keukenapparaten de keukentrends? Gaan ontwerpers hun ideeën doordrukken tot in alle hoeken van onze woning? We zijn benieuwd hoe dit verder gaat...